Fenerbahçe' Kasımpaşa - Fenerbahçe, Kasımpaşa Ile Oynayacağı Kupa Maçı ... / İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı.. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde kasımpaşa maçına çıktı. İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kural hatası yapıldı
Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kural hatası yapıldı from i.internetspor.com
Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Spor toto süper lig'in 21. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak.

86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar:

Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Maç bitti 94' karşılaşma sona erdi. Spor toto süper lig'de 14. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? | LeJurnal.com
Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? | LeJurnal.com from lejurnal.com
Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Spor toto süper lig'de 14. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı.

.yanal, spor toto süper lig'in 31.

56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. 14 ve 45+1 thiam, dk. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Spor toto süper lig'in 21. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı.

Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar:

Fenerbahçe Kasımpaşa'ya konuk oluyor - Eurosport
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya konuk oluyor - Eurosport from imgresizer.eurosport.com
Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Pozisyon 92' fenerbahçe, kasımpaşa savunmasını abluka altına aldı. Son dakika haberi | süper lig'in 16. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Spor toto süper lig'in 21. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti.

By